Αγιορείτικα βότανα - Δάφνη
Ιερά Μονή ΠαντοκράτοροςΈντονο μυρωδικό, που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ελληνική μαγειρική. Τα φύλλα της δάφνης συνήθως προστίθενται στα φαγητά σε μικρές ποσότητες, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα. Μπαίνει ως βάση στην μαγειρική σε όλους τους ζωμούς και τις σάλτσες. Νοστιμίζουν όσπρια, ψαρικά, σάλτσες και κρέατα.
Ιδιότητες:
Χωνευτικό, αρωματικό.
Οι ατμοί του αφεψήματος θεωρούνται τονωτικοί της αναπνοής και αντικαταρροικοί.
βελτιώνει την πέψη και μπορεί να αποτρέψει το φούσκωμα και την καούρα.
Χρήση:
Τα φύλλα της δάφνης χρησιμοποιούνται ως αρωματικό στη μαγειρική. Σε μορφή εγχύματος χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς.
Συσκευασία: 50g
Περιέχει μία συσκευασία που διατηρεί τη φρεσκάδα και μυρωδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Βάρος
- 50 g