Τα ψάρια - συνταγές για τη μαγειρική...

Τα ψάρια - συνταγές για τη μαγειρική των ψαριών (Τόμος Γ΄)

Γερόντισσα Φεβρωνία

Το εξαιρετικό τρίτομο έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας αποτελεί έναν εξειδικευμένο οδηγό για την μαγειρική των ψαριών.

01-259-003
20,00 €
με ΦΠΑ

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη με την εταιρεία μεταφορών:

IDS Courier

 

Το εξαιρετικό τρίτομο έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας αποτελεί έναν εξειδικευμένο οδηγό για την μαγειρική των ψαριών με έντονο, όπως σημειώνει και η ίδια, «…το πνεύμα και την παράδοση της καθ´ ημάς Ανατολής». Το έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας, ηγουμένης της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου είναι πλήρες, πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του, μιας και ασχολείται αποκλειστικά με τη μαγειρική των ψαριών, παραθέτοντας κατ´ αλφαβητική σειρά πολλές συνταγές για 50 διαφορετικά ψάρια. Στις σελίδες των τριών τόμων θα βρούμε συνταγές για ψαρόσουπες, ψάρια στην σχάρα, στο νταβά, την γάστρα και το φούρνο. Επίσης, συνοδευτικές σάλτσες, συνοδευτικές σαλάτες και πολλές χρήσιμες συμβουλές για την μαγειρική των ψαριών. Απαραίτητο εργαλείο για όσους αγαπούν την μαγειρική των ψαριών, για τους επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να ξεχωρίζουν, άλλα και για όσους απέχουν από την κρεοφαγία.

Τόμος (Γ) από Τ έως Φ Τόνος φρέσκος, Τόνος κονσέρβα, Τσιπούρα, Φαγγρί, Χέλι, Χελιδονόψαρο, Χριστόψαρο, Φιλέτα ψαριών.

Γενικές οδηγίες για την μαγειρική των ψαριών, συνοδευτικές σάλτσες ψαριών και συνοδευτικές σαλάτες ψαριών.

Διαστάσεις
20 x 22
Συγγραφέας/εις
Γερόντισσα Φεβρωνία
Εκδότης
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών
ISBN
978-960-99797-5-7
Σελίδες
335
Εξώφυλλο
Μαλακό
Γλώσσα
Ελληνικά
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, για στατιστικά αλλά και για να σας δώσει τη δυνατότητά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Περισσότερα

This website uses cookies and other recording technologies to ensure its proper operation, for statistics but also to give you the opportunity to contact us. More