Τα αλάδωτα - Νηστήσιμες συνταγές με βάση το ταχίνι
Γερόντισσα ΦεβρωνίαΤα Αλάδωτα νηστήσιμες συνταγές με βάση το ταχίνι αποτελεί το πρώτο βιβλίο από τη σειρά εκδόσεων «Μοναστηριακής Μαγειρικής».
Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη με την εταιρεία μεταφορών:
IDS Courier
Τα «Αλάδωτα» νηστήσιμες συνταγές με βάση το ταχίνι αποτελεί το πρώτο βιβλίο από τη σειρά εκδόσεων «Μοναστηριακής Μαγειρικής» που ευελπιστεί συν Θεώ να εκδόσει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών. Η συγγραφή του υποκινήθηκε από τη σκέψη να προβληθεί σε ευρύτερο κοινό η αυθεντική, η ολοκληρωμένη, μακραίωνη και δοκιμασμένη πρακτική της Μαγειρικής των Ελλήνων, όπως αυτή επιβίωσε και θάλλει μέσα από τη Μοναστηριακή Παράδοση και πείρα. Αποτέλεσμα της συμβίωσης του Ορθόδοξου Λαού μας με το φυσικό Ελληνικό περιβάλλον, η διαμόρφωση αυτής της Μαγειρικής των Ελλήνων κυριαρχήθηκε από παράγοντες και πρακτικές του Πανάρχαιου Πολιτισμού μας. Ενός πολιτισμού πηγαίου, πρωτότυπου και αληθινά προηγμένου και δυναμικού. Σήμερα που η διεθνής επιστημονική κοινότητα αλλά και ο σύγχρονος συρμός, η μόδα της εποχής, υιοθετούν την Ελληνική δίαιτα ουδόλως εκπληττόμεθα. Ο λαός μας με το διαιτολόγιο αυτό, το οποίο βιωματικά μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά, επέζησε, δημιούργησε, μεγαλούργησε.
(Από τον πρόλογο του βιβλίου)
- Διαστάσεις
- 20 x 22
- Συγγραφέας/εις
- Γερόντισσα Φεβρωνία
- Εκδότης
- Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών
- ISBN
- —
- Σελίδες
- 200
- Εξώφυλλο
- Μαλακό
- Γλώσσα
- Ελληνικά