Τα ψάρια - συνταγές για τη μαγειρική των ψαριών (Τόμος Α΄)
Γερόντισσα ΦεβρωνίαΤο εξαιρετικό τρίτομο έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας αποτελεί έναν εξειδικευμένο οδηγό για την μαγειρική των ψαριών.
Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη με την εταιρεία μεταφορών:
IDS Courier
Το εξαιρετικό τρίτομο έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας αποτελεί έναν εξειδικευμένο οδηγό για την μαγειρική των ψαριών με έντονο, όπως σημειώνει και η ίδια, «…το πνεύμα και την παράδοση της καθ´ ημάς Ανατολής». Το έργο της Γερόντισσας Φεβρωνίας, ηγουμένης της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου είναι πλήρες, πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του, μιας και ασχολείται αποκλειστικά με τη μαγειρική των ψαριών, παραθέτοντας κατ´ αλφαβητική σειρά πολλές συνταγές για 50 διαφορετικά ψάρια. Στις σελίδες των τριών τόμων θα βρούμε συνταγές για ψαρόσουπες, ψάρια στην σχάρα, στο νταβά, την γάστρα και το φούρνο. Επίσης, συνοδευτικές σάλτσες, συνοδευτικές σαλάτες και πολλές χρήσιμες συμβουλές για την μαγειρική των ψαριών. Απαραίτητο εργαλείο για όσους αγαπούν την μαγειρική των ψαριών, για τους επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να ξεχωρίζουν, άλλα και για όσους απέχουν από την κρεοφαγία.
Τόμος (Α) από Α έως Μ (Μπακαλιαράκια) Αθερίνα, Γαλέος, Γαύρος, Γλώσσα, Γόπα, Γοφάρι, Γριβάδι, Δράκαινα, Ζαργάνα, Κακαβιά, Κέφαλος, Κοκάλια, Κολιός, Λαβράκι, Λούτσος, Λυθρίνι, Λύχνος, Μαγιάτικο, Μαρίδα, Μελανούρι, Μουγγρί, Μουρμούρα, Μουσμούλι, Μπακαλιάρος φρέσκος, Μπακαλιάρος παστός, Μπακαλιαράκια.
Γενικές οδηγίες για την μαγειρική των ψαριών, συνοδευτικές σάλτσες ψαριών και συνοδευτικές σαλάτες ψαριών.
- Διαστάσεις
- 20 x 22
- Συγγραφέας/εις
- Γερόντισσα Φεβρωνία
- Εκδότης
- Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών
- ISBN
- —
- Σελίδες
- 335
- Εξώφυλλο
- Μαλακό
- Γλώσσα
- Ελληνικά